Posar en valor els valors

Viure és comprometre’s a cada instant. Comprometre’ns amb la nostra realitat, amb el present i amb el demà, amb les decisions que prenem, amb l’ocupació del nostre temps, amb les il·lusions i projectes que duem a terme. Hi ha moltes formes de comprometre’s, de viure, i cadascú de nosaltres ho fa a partir d’uns valors que fa seus. Els valors ens duen a viure i a ser d’una determinada manera. Defineixen i transmeten una direcció i sentit als nostres actes. Tot i que un valor és una qualitat personal i interna que no podem veure ni tocar, es fa visible en l’estil de vida i la manera com interactuem amb els altres. Es manifesta en cadascuna de les nostres actuacions i omissions, en allò que diem i també en allò que callem, en els nostres silencis. Aquesta força motriu interna que acaben sent els valors és, en definitiva, allò que ens mou i ens duu a superar-nos i transformar la nostra realitat més immediata.


Quan aquests valors els compartim i els transmetem, som capaços de superar tot tipus de barreres i resistències perquè junts arribem més lluny. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: