Posar en valor els valors

Viure és comprometre’s a cada instant. Comprometre’ns amb la nostra realitat, amb el present i amb el demà, amb les decisions que prenem, amb l’ocupació del nostre temps, amb les il·lusions i projectes que duem a terme. Hi ha moltes formes de comprometre’s, de viure, i cadascú de nosaltres ho fa a partir d’uns valors que fa seus. Els valors ens duen a viure i a ser d’una determinada manera. Defineixen i transmeten una direcció i sentit als nostres actes. Tot i que un valor és una qualitat personal i interna que no podem veure ni tocar, es fa visible en l’estil de vida i la manera com interactuem amb els altres. Es manifesta en cadascuna de les nostres actuacions i omissions, en allò que diem i també en allò que callem, en els nostres silencis. Aquesta força motriu interna que acaben sent els valors és, en definitiva, allò que ens mou i ens duu a superar-nos i transformar la nostra realitat més immediata.


Quan aquests valors els compartim i els transmetem, som capaços de superar tot tipus de barreres i resistències perquè junts arribem més lluny. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s