Si hi ets, és per aquesta voluntat animal que et mou per ser aquí, en aquest lloc tebi i primigeni que és el nadal. Un espai físic i emocional que has anat fent teu i des d’on has construït tot el que avui ets. Rebent dels altres i donant-los el poc que tenies. Perquè si bé és cert que hi ha una felicitat petita i diferent per a cadascú, el que realment la fa gran és poder-la compartir.

2 respuestas a «»

    1. Em fa molta il·lusió el teu comentari en català. La traducció és excel·lent. He passat molts nadals i estius a Euskadi on hi tinc bons amics. Ells m’han transmès l’estima per la cultura i la llengua euskera. Zorionak eta urte berri on, Albert. Per tot el compartit …

      Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: