Si hi ets, és per aquesta voluntat animal que et mou per ser aquí, en aquest lloc tebi i primigeni que és el nadal. Un espai físic i emocional que has anat fent teu i des d’on has construït tot el que avui ets. Rebent dels altres i donant-los el poc que tenies. Perquè si bé és cert que hi ha una felicitat petita i diferent per a cadascú, el que realment la fa gran és poder-la compartir.

2 Replies to “”

    1. Em fa molta il·lusió el teu comentari en català. La traducció és excel·lent. He passat molts nadals i estius a Euskadi on hi tinc bons amics. Ells m’han transmès l’estima per la cultura i la llengua euskera. Zorionak eta urte berri on, Albert. Per tot el compartit …

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s