La furgoneta que matà a Roland Barthes

Roland Barthes es dirigia al Collègede Francede París, on ocupava la càtedra de semiologia literària, quan va ser atropellat per la camioneta d’una bugaderia. Era el 25 de febrer de 1980 i, a conseqüència de l’accident, moriria setmanes després. Tenia 65 anys.

Dies abans que la furgoneta l’atropellés en travessar la Ruedes Écoles, Barthes estava treballant en una conferència sobre Stendhal que havia d’impartir a Milà. La darrera frase del text que deixà inacabat en el rodet de la màquina d’escriure diu: sempre es fracassa quan es parla d’allò que s’estima.

Resultado de imagen de roland barthes

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: