La furgoneta que matà a Roland Barthes

Roland Barthes es dirigia al Collègede Francede París, on ocupava la càtedra de semiologia literària, quan va ser atropellat per la camioneta d’una bugaderia. Era el 25 de febrer de 1980 i, a conseqüència de l’accident, moriria setmanes després. Tenia 65 anys.

Dies abans que la furgoneta l’atropellés en travessar la Ruedes Écoles, Barthes estava treballant en una conferència sobre Stendhal que havia d’impartir a Milà. La darrera frase del text que deixà inacabat en el rodet de la màquina d’escriure diu: sempre es fracassa quan es parla d’allò que s’estima.

Resultado de imagen de roland barthes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s