Inspira

El passat dissabte, 5 d’octubre, es va celebrar a Ripoll la segona edició de l’INSPIRA, després que l’any passat la pluja en deslluís l’estrena. Un festival pensat per apropar la cultura i les arts escèniques a persones que per les seves limitacions físiques i/o intel·lectuals generalment en queden excloses. 

Organitzat per la Fundació MAP, els professionals i persones ateses de l’entitat hem estat treballant durant mesos per fer possible un festival capdavanter que donés visibilitat i normalitzés la discapacitat, proposant una programació inclusiva en un espai accessible i amb espectacles oferts per persones amb capacitats diferents. 

Un marc en el qual posar en valor els valors. Perquè si alguna cosa ens defineix com a Fundació és el compromís de seguir treballant amb la passió i els valors que ens han transmès aquella colla de pares i mares que, ara fa cinquanta anys, va fundar l’entitat amb l’objectiu d’aconseguir una societat més justaequitativa i igualitària.  

D’ells hem après a treballar amb respecte, amb honestedat, amb amor. Hem après a ser valents i a implicar-nos. A avançar amb força i il·lusió. A comprometre’ns amb la nostra realitat, amb el present i amb el demà, amb les decisions que prenem i amb els projectes que duem a terme.


Quan aquests valors els compartim i els transmetem, com va passar dissabte, som capaços de superar tota mena de barreres i resistències perquè junts arribem més lluny. 

Foto Eudald Teixidor

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: