50 anys, el llibre.

Divendres, 4 de desembre, coincidint amb els actes de commemoració del dia de les persones amb discapacitat, la Fundació MAP va presentar el llibre 50 anys construint futur. Un llibre que he escrit conjuntament amb la Marta Rudé Rull, i en el qual recollim la trajectòria de l’entitat on treballem i que estimem. 

Al llarg d’aquest mig segle de vida, famílies, professionals, voluntaris i persones ateses de la Fundació han treballat i continuen treballant amb l’objectiu comú d’aconseguir una societat més justa, equitativa i igualitària. Amb la convicció profunda que tota societat s’ha de construir sobre el reconeixement de tots els seus membres i que aquests han de poder ser-ne part activa. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: