50 anys, el llibre.

Divendres, 4 de desembre, coincidint amb els actes de commemoració del dia de les persones amb discapacitat, la Fundació MAP va presentar el llibre 50 anys construint futur. Un llibre que he escrit conjuntament amb la Marta Rudé Rull, i en el qual recollim la trajectòria de l’entitat on treballem i que estimem. 

Al llarg d’aquest mig segle de vida, famílies, professionals, voluntaris i persones ateses de la Fundació han treballat i continuen treballant amb l’objectiu comú d’aconseguir una societat més justa, equitativa i igualitària. Amb la convicció profunda que tota societat s’ha de construir sobre el reconeixement de tots els seus membres i que aquests han de poder ser-ne part activa. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s